06 - 40 39 52 79  info@ericboekel.nl

Agrarisch Dagblad

Het Agrarisch Dagblad is naast Cobouw het enige ‘vakdagblad’ van Nederland. Het bestaat sinds 1984 en staat voor de uitdaging om in een krimpende agrarische wereld de toon te blijven zetten. Sinds juni 2005 verzorgt het Agrarisch Dagblad het nieuws op een nieuwe portal voor de landbouw op internet.

Wat?
In het voorjaar van 2004 kampte de redactie van het Agrarisch Dagblad met bezettingsproblemen. Boekel sprong enkele maanden bij voor de vakpagina’s over de akkerbouw. In korte tijd wist hij zich in te werken in de specifieke wereld van de akkerbouw. Hij schreef zowel nieuwsberichten als achtergrondverhalen. Boekel wordt regelmatig ingezet op de redactie, ook voor speciale bijlagen en bijvoorbeeld het jubileumboek van de prestigieuze prijs ‘Agrarisch ondernemer van het jaar’.

Sinds 2006 werkt Boekel ook regelmatig voor Citaat, een agrarisch communicatieadviesbureau. Zijn werk daarvoor loopt uiteen van de opzet van een visie over ‘Ruimte en veehouderij’ voor adviesbureau Arcadis en de Animal Science Group van de Wageningen Universiteit en research (WUR) tot een verslag van een grootschalige werkconferentie Gebiedsgericht werken voor de provincie Overijssel. En soms tot artikelen voor de nieuwsbrieven van het Plattelandshuis Achterhoek en Liemers...

Kernwoordenverschillende journalistieke genres, agrarisch vaknieuws; breed inzetbaar; snel en nauwkeurig

Periode Januari 2004 - heden.

Agrarisch Dagblad